Ruszyła gazowa promocja „Przyłącze bez VAT-u" dla Mrozów, Kałuszyna i Cegłowa

21 marca 2019

Spółka Blue Gaz przygotowała ofertę specjalną, dzięki której mieszkańcy Mrozów, Kałuszyna i Cegłowa mogą przyłączyć się do sieci gazowej korzystając z preferencyjnych stawek, które zostały pomniejszone o wartość podatku VAT. Zatem do 20 kwietnia 2019 r. podane w obowiązującej taryfie stawki netto dla nowych Klientów stają się kwotami brutto.

W okresie obowiązywania promocji:

• bazowy koszt przyłącza do 15 metrów wynosi 1400 zł brutto;
  • bazowy koszt przyłącza o długości większej niż 15 metrów wynosi 1400 zł brutto + 60 zł brutto za każdy dodatkowy metr.

W celu podpisania umowy na preferencyjnych warunkach zapraszamy do punktu informacyjnego w Mrozach przy ul. Pokoju 2, który czynny jest w poniedziałki i wtorki od 8:30 do 12:30, w środy i czwartki od 12:30 do 16:30 oraz w piątki od 13:30 do 15:30.

Dyżurujący w nim specjaliści firmy Blue Gaz Rafał Kulik (tel. 608 565 946, e-mail r.kulik@bluegaz.pl) oraz Marek Jagodziński (tel. 882 350 767, e-mail m.jagodzinski@novatek.pl) służą informacją i radą w zakresie zalet płynących z ogrzewania gazem ziemnym, kosztów oraz warunków współpracy.

Regulamin promocji {więcej]

KONTAKT DLA MEDIÓW