Promocja „Przyłącze bez VAT-u" dla mieszkańców Łeby

15 marca 2019

Spółka Blue Gaz przygotowała ofertę specjalną, dzięki której można przyłączyć się do sieci gazowej korzystając z preferencyjnych stawek, które zostały pomniejszone o wartość podatku VAT.

Zatem do 20 kwietnia 2019 r. podane w obowiązującej taryfie stawki netto dla nowych Klientów stają się kwotami brutto.

W okresie obowiązywania promocji:

• bazowy koszt przyłącza do 15 metrów wynosi 1 400 zł brutto;
  • bazowy koszt przyłącza o długości większej niż 15 metrów wynosi 1 400 zł brutto + 60 zł brutto za każdy dodatkowy metr.

Dofinansowanie do 4 000 zł z programu „Czyste powietrze Łeby”, niższa cena gazu od nowego operatora sieci oraz obniżony koszt przyłączenia się do sieci gazowej to najlepsza droga do zapewnienia sobie ekologicznego i ekonomicznego ogrzewania oraz komfortu oddychania pełną piersią dla wszystkich mieszkańców.

Warto skorzystać z promocji, a oszczędności przeznaczyć np. na relaks na świeżym powietrzu w gronie rodzinnym lub w towarzystwie sąsiadów.

W celu podpisania umowy na preferencyjnych warunkach zapraszamy do Gazowego Biura Technicznego przy ul. 11 Listopada 2E, które czynne jest w poniedziałki i wtorki od 7:30 do 11:30, w środy i czwartki od 13:30 do 17:30, a w piątki od 13:30 do 15:30. Dyżurujący w nim specjaliści firmy Blue Gaz służą informacją i radą w zakresie zalet płynących z ogrzewania gazem ziemnym, kosztów oraz warunków współpracy.

Regulamin promocji {więcej]

KONTAKT DLA MEDIÓW